Tender Talk, Connectie.

Connectie,

Het klinkt zo simpel, connectie. En het is ook overal. Tenminste, dat zou je denken. Ik ben er in ieder geval lang naar op zoek geweest. Naar die échte connectie bedoel ik. Niet de dagelijkse oppervlakkige connectie die we vaak hebben, met al onze maskers op en muurtjes omhoog, om onszelf maar te beschermen voor kritiek of afwijzing. Maar echt contact wanneer we op ons puurst en kwetsbaarst zijn. Wanneer iemand je écht ziet en je dus ook echt kan raken. Ik heb in mijn eigen leven ondervonden dat dát is wat ik nodig heb om uit mijn minder handige en soms destructieve systemen en patronen te stappen.

Echte liefdevolle connectie op zielsniveau werkt helend en brengt je weer terug bij je authentieke zelf. ❤

In deze Tender Talk vertel ik wat over connectie en (dis)ease, en wat mijn ervaring hiermee is. Ik probeer mijn filmpjes altijd in 1 keer op te nemen en niet te knippen en plakken tussendoor, om zo mijn eigen authentieke zelf van dat moment te behouden. Ook dát is mezelf laten zien zoals ik ben op dat moment, zonder bescherming, zo puur mogelijk. Ik hoop dat jullie dit kunnen waarderen. ❤

Wil je contact met me opnemen?

Wees welkom om dit te doen via het contactformulier.

Facebook: https://www.facebook.com/cuddlecoaching/

Instagram: https://www.instagram.com/kirstenjense.tendertouch/

 

Een gedachte over “Tender Talk, Connectie.”

  1. Mij lijkt het heel fijn om iets te delen en vooral op zo’n manier, klinkt ook heel herkenbaar, depressie angst.
    En het werk wat je nu doet. Ik wil het ook een keer meemaken en je ontmoeten. Ik heb je gisteren gevonden op internet en al gemaild met je.

Dank je wel voor je aandacht! Warme groet, TenderTouch

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.