Eerste Tender Talk Vlog

Hallo Lieve mensen,

Deze week heb ik mijn eerste vlogje opgenomen. Superspannend! Maar best aardig gelukt al zeg ik het zelf. Zeker voor de 1e keer, én in 1 take (wat erg bijzonder is voor mijn doen, haha!)

Dit vlogje gaat over mijn ervaringen deze zomer met de eerste knuffelworkshops die ik heb mogen geven. Supermooi en fijn om te doen! En ik ben zó dankbaar dat ik hier de kans voor heb gekregen bij het Eigentijdse Jongeren Zomerfestival. En dat ik heel fijn samen mag werken met Chris Hollanders van Courage Coaching, de komende periode! Ik zeg, mijn najaar begint goed, na zo’n mooie zomer! ♥♥

Vanaf oktober starten Chris en ik met maandelijkse knuffelavonden, naar alle waarschijnlijk elke 3e vrijdag van de maand. Dit wordt in ieder geval zeer binnenkort bekend gemaakt, dus hou social media de website van TenderTouch in de gaten als je daarbij wilt zijn!

(Foto gemaakt op het EJ-zomerfestival door Evelien Buynsters van Evelien op weg).

Dank je wel voor je aandacht! Warme groet, TenderTouch

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.