Waarom ik beroeps knuffelaar ben geworden:

Van nature ben ik altijd al een aanhankelijk persoon geweest. Connectie en fysiek contact is belangrijk voor mij om te kunnen groeien en bloeien in mijn leven. Helaas is dat er niet altijd geweest, vooral op cruciale momenten in mijn leven. En dat heeft zo zijn effect gehad. Daarnaast heb ik later door mijn werk in de GGZ-zorg gezien hoe belangrijk connectie en contact is en hoe desastreus het kan zijn als dit niet gegeven is, of nog steeds gemist wordt. En dáár wilde ik iets mee gaan doen.

Ongeveer 2 jaar geleden zag ik voor het eerst dit Youtube filmpje over professioneel knuffelen. Dat leek me zó tof om te doen en zó waardevol! Maar ik dacht dat het toch niet echt serieus een optie voor mij kon zijn om hier mijn werk van te maken…. Al voelde ik wel direct wat een mooie manier dit zou kunnen zijn om ook mensen hier in Nederland te helpen positieve en veilige aanraking te ontvangen, die connectie met zichzelf te helen en te leren gezonde connecties aan te gaan met anderen. Maar het idee bleef een beetje in mijn achterhoofd hangen en ik kwam niet verder dan af en toe wat dagdromen hierover.

Totdat ik begin 2017 besloten had om een ayahuasca reis te gaan maken. Een hele intense, mooie en helende reis waar onder andere mijn talent voor heling d.m.v. aanraking in naar boven kwam. En na nog een aantal keer een ayahuasca reis te hebben gemaakt kwam de boodschap, die ik nu met TenderTouch Connectie Coaching Rotterdam aan het neerzetten ben, steeds duidelijker en groter naar voren. Ik ben op deze aarde gezet om te verbinden en te helen. En daarvoor is platonische aanraking en knuffelen het middel wat goed bij mij past.

Dus daar heb je het, luid en duidelijk. Ik kon er niet meer omheen. Dit is wat ik moest gaan doen en wat ik nu dan ook met heel veel plezier en liefde aan het doen ben.

Wel was het voor mij heel belangrijk om mijn talent op een professionele manier in te zetten, gezien er vaak al veel trauma en/of verdriet zit bij mijn cliënten en ik daar natuurlijk wel zo deskundig mogelijk mee om moet kunnen gaan. Want, hoe enthousiast en liefdevol je intenties ook mogen zijn, ondeskundigheid kan voor meer gekwetstheid en trauma zorgen! Zo begon mijn zoektocht naar een goede knuffel training en kwam ik uit bij cuddlist.com. Een Amerikaans duo dat samen een hele mooie training heeft opgezet voor “professional cuddlists”, zoals zij dat noemen. Deze training heeft mij heel goed geleerd hoe ik mijn talenten op een professionele en deskundige manier in kan zetten. Deze training was echt een welkome aanvulling op mijn andere zorg-opleidingen en werkervaring. Zó mooi om te zien nu ik een tijdje bezig ben, hoe positief de ervaringen zijn van mijn cliënten en hoe blij ikzelf word van dit werk!

Ik ben écht een gezegend mens, dat professioneel knuffelen op mijn pad is gekomen. Een eerste zaadje, wat in mijn geval door zoiets simpels als een youtube filmpje gepland werd, kan zoveel moois brengen!

Oproep aan aspirant knuffel coaches!

Mijn wens is dat connectie en liefdevolle aanraking voor een ieder bereikbaar en beschikbaar is. En daar zijn goed opgeleide lieve knuffel coaches voor nodig!

Ben jij het met mij eens en heb je het idee om zelf een professioneel knuffelaar of knuffelcoach te worden? En wil je vanuit een goede en professionele basis starten? Dan adviseer ik je een gedegen en betrouwbare training te volgen, zoals bij cuddlist.com.

lees hieronder meer over mijn ervaring en waarom professionele training nodig is.

Waarom een training belangrijk is….

Het is als professional erg belangrijk om goed te weten wat nodig is om een veilige en deskundige setting te creëren voor je potentiële klanten en voor jezelf. Dit vak lijkt misschien simpel maar dat is het zeker niet. Wanneer er geen goede basis is kan dit jou en je klanten schaden! Wil je de juiste ondersteuning bieden aan je klanten, dan is het heel belangrijk om deskundig te werken, zonder het risico te lopen dat je jezelf of anderen schaadt. Dit is een intieme en kwetsbare tak van sport en je hebt vaak met gevoelige en soms kwetsbare mensen te maken. Een goede training, waarin het belang van deskundigheid, oprechte aandacht, grenzen en communicatie prioriteit heeft, is daarbij in mijn optiek een absolute must.

Een betrouwbare en volledige training…

Het beoefenen van professioneel knuffelen als vak, vindt zijn oorsprong in Amerika. En het belang van knuffelen en de gezondheidsvoordelen zijn hier dan ook grondig onderzocht en bewezen. Ik ben zelf op zoek gegaan naar een gedegen inhoudelijke training en kwam uit bij Cuddlist.com.

Cuddlist.com staat al meerdere jaren, als erkende en betrouwbare organisatie, aan de top van de professionele knuffelwereld in Amerika. Zij bieden, naast een mooi platform voor professionals en klanten, wereldwijd knuffel trainingen aan. De training is online te volgen en daardoor makkelijk toegankelijk, mits je Engels up-to date is. Je krijgt veel persoonlijke ondersteuning en feedback en de inhoud van de training heb ik zelf als heel waardevol en relevant ervaren.

Je kunt de training in eigen tempo doen en je krijgt een persoonlijk begeleider aangewezen, die je email ondersteuning biedt gedurende jouw training. Er worden wekelijks online trainingssessies aangeboden die kosteloos te volgen zijn. En er zijn mogelijkheden tot extra coaching. De kosten van deze training zijn echt heel betaalbaar en goed te overzien. Het tarief voor de basis van de training is $149,-. De kosten verder uitgelegd en omgerekend in euro’s, kun je vinden op de website van TenderTouch Connectie Coaching Rotterdam. Na een succesvolle afronding van de training is het mogelijk je aan te sluiten bij het cuddlist platform, tegen een maandelijkse vergoeding.

Wil je meer informatie over Cuddlist of deze training dan kun je kijken op www.cuddlist.com. Daarnaast ben ik, als Cuddlist-contactpersoon voor Nederlands en België, altijd bereid vragen over Cuddlist en deze training te beantwoorden. Je kunt mij bereiken via het contactformulier van TenderTouch.

Enthousiast geworden?

Klik dan hier om je direct aan te melden voor de training bij cuddlist.com.

Vermeld bij je aanmelding de volgende code: KIRSTENJENSE (hoofdletters), En ontvang 10% korting op jouw training!

Dank je wel voor je aandacht! Warme groet, TenderTouch

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.