Gestart!!

Het is zover! Vanaf  morgen zijn er sessies te boeken bij Tender Touch. Ik ben er zó trots op!!

Een jaar geleden zag ik voor het eerst een stuk over een professional cuddlist in America en het heeft me niet meer losgelaten. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en dat ik mijn ervaring in de zorg en de cuddlist training die ik bijna afgerond heb nu kan gaan inzetten om mensen te helpen ontspannen en dichter bij zichzelf te komen.

Vandaag heb ik samen met een lieve vriendin mooie foto’s gemaakt in de Botanische tuin in Rotterdam. Het begon met een grapje over bomen knuffelen en daar kwam uiteindelijk de leukste foto uit. En ik hou van bomen en knuffelen dus…. 🙂

Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen voor een fijne knuffelsessie.

Liefs Kirsten.

 

2 gedachten over “Gestart!!”

  1. Mooie blogs, Kirsten. Ik denk erover mezelf voor het eind van het jaar een therapeutisch kadootje te geven in de vorm van een uitgebreide knuffelsessie bij jou. Toch blijf ik wat twijfels houden………. Eigenlijk dezelfde twijfels die jij in je eerste blog uitte, toen je zelf een sessie zou gaan ontvangen in Utrecht. Ik aarzel nog: ben ik dapper genoeg, durf ik het aan om bij een vreemde zomaar knuffels te mogen ontvangen en geven ? Ik denk er nog even over en kom er zeker op terug. ’n Mooie website en FB-pagina heb je trouwens. Groeten, Joost

    1. Beste Joost,

      Fijn dat je mijn blogs en pagina’s mooi vindt, dank je wel! Ik hoop dat mijn eigen ervaringen delen inderdaad helpt duidelijk te maken wat knuffelcoaching precies is en de drempels die daarbij voelbaar kunnen zijn. Juist het voelen van die drempels en daar overheen durven stappen kan zoveel moois brengen. Niet alleen met knuffelcoaching natuurlijk, dat geldt naar mijn idee voor alles in het leven. Wat fijn dat je jezelf zo’n kado wilt geven! Een kado aan jezelf in de vorm van persoonlijke ontwikkeling is altijd heel waardevol, welke richting je ook kiest. Ik zou je natuurlijk graag willen ontvangen in mijn praktijk als dat als het juiste kado voelt voor jou. Voor nu wens ik je hele fijne en warme feestdagen toe, Knuffel Kirsten.

Geef een reactie